MySpace Layouts
MySpaceLayouts

-->

2011. október 4., kedd

hallutinations.



Egyszer.

Egyszer réges régen,mikor több Isten uralkodott, akiket később a földre, vagy a pokolba zárt a Főisten, az angyalok pedig lázadtak és a menny kapuit lángok döngették, egy angyal akaratán kívül a lázadók közé került, akiket később ördögöknek neveztek. Mikor a Főisten száműzetésbe küldte őket, a föld alá a tüzükkel együtt, hogy az örök forróságban égjen el a lelkük, az angyal megpróbált elmenekülni, ám sikertelenül. Az egyik Isten észrevette, hogy megpróbál elbújni. Ő tudta, hogy az az angyal ártatlan, és meg próbálta menteni. Ám a lány megijedt amint meglátta a felé közeledő hatalmas alakot és megbotlott. Az Isten pedig megpróbálta elkapni.
Akkor egy angyal lezuhant az égből. És egy Isten is. Alig 30 kilométerre egymástól csapódtak a földbe. A Főisten tudta, hogy valahogy össze kell őket tartania ezért közös sorsot kovácsolt nekik, viszont az emlékeiket el kellett vennie, hogy csecsemőket kezdhessék újra.
Az angyal arra kárhozott, hogy azt az Istent szeresse egy életen át. Ha a sorsaik egybefutnak, visszajuthatnak az égbe. Mint egy szerződés, amit mindkettejüknek alá kell írnia, és megpecsételni. Az aláírás egy-egy szó a pecsét pedig a csókjuk.
A Főisten viszont nem könnyítette meg az angyal dolgát. Küzdenie és szenvednie kell, hogy újra átléphessék a menny kapuját. Együtt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése